După ce România a pierdut cu 1-2 în fața Islandei, în semifinalele barajului pentru calificarea la Euro, mulți l-au scos vinovat chiar pe Mario Camora. Portughezul a debutat sub „tricolor” chiar în acest meci decisiv, însă a greșit la primul gol, notează digisport.ro.

Islanda – România s-a terminat 1-2, în semifinalele barajului pentru calificarea la Euro. În urma acestui rezultat, islandezii s-au calificat în finala barajului, unde vor întâlni Ungaria, pe 12 noiembrie.

Îl apreciez pe Camora pentru performanțele de la CFR. A avut o prestație modestă, ca întreaga echipă. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, Camora e vinovat la primul gol. Nu se poate! O să vedeți că și Manea e sub linia fundașilor centrali la al doilea gol„, a spus Anghel Iordănescu la Liga Digi Sport.

*Răzvan Raț: Presiunea care a fost pe Camora a fost uriașă

Camora a jucat titular în flancul stâng al apărării, acolo unde Răzvan Raț a fost „rege” mulți ani. Fostul fundaș stânga a comentat și el prestația lui Camora în meciul Islanda – România.

Pentru Camora e clar că a fost presiunea, indiferent că ai 33 de ani. Nu este același lucru să joci la echipa de club și la națională. Sunt lucruri total diferite. Adică poți să fii jucător foarte bun la echipa de club.

Presiunea care a fost pe Camora a fost uriașă, așteptările erau mari. Plus că a fost folosit într-un meci în care se decidea soarta noastră„, a precizat Răzvan Raț la Fotbal European. 

Cred că a fost o presiune uriașă pe umerii săi, știm ce înseamnă un debut la echipa națională. Sunt variante, e strategia antrenorului, s-a gândit și la adversar. Noi suntem jucători tehnici. Echipa națională este echipa națională, nu este echipa de club. Noi nu avem maturitate la nivel de echipă națională„, a mai spus Daniel Niculae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here