Reacţia CSM Bucureşti, după ce pe contul oficial au apărut fotografii cu o zvastică în fundal

Clubul Sportiv Municipal Bucureşti îşi exprimă regretul faţă de apariţia simbolului controversat din pozele postate pe contul oficial de Facebook, transmite News.ro.

„În legătură cu articolele apărute în presă, CSM Bucureşti doreşte să menţioneze faptul că scopul principal al postării apărute pe pagina oficială de Facebook este promovarea copiilor şi a juniorilor, practicanţi de rugby. Din păcate, simbolul prezent pe clădirea din spatele echipelor nu face cinste nimănui, astfel încât pozele au fost şterse. Ne cerem scuze, încă o dată, pentru această neînţelegere”, a precizat clubul din subordinea Primăriei Capitalei.

Clubul CSM Bucureşti, patronat de Primăria Capitalei, a postat pe contul oficial de Facebook mai multe fotografii cu echipele de copii ale secţiei de rugby, având în fundal o zvastică, informează gsp.ro.

„Astăzi, profitând de vremea superbă de afară, tigrişorii din ACADEMIA DE RUGBY Under 14, au participat la FESTIVALUL DE RUGBY PENTRU COPII “ Octavian Corneliu-Luluş” organizat pe stadionul Ghencea de către #CSASteaua în colaborare cu #AMRB. Sub îndrumarea domnilor antrenori Ionuţ FERARU si Florea OPRIŞ, #CSMB a participat la 3 categorii de vârstă: Under 14 şi Under 12 la baieţi, dar si cu o echipă formată în totalitate din fete. Felicitări şi succes în desluşirea tainelor rugbyului”, se arată în postarea de pe contul oficial de Facebook, sub titlul „Aventura trigrişorilor continuă”.

Fotografiile au fost realizate la Complexul Sportiv Steaua din Bucureşti, în faţa unui zid pe care era desenată o zvastică.

Imaginile au fost şterse la mai mult de 16 ore de la publicarea lor.

De ce este importantă scufundarea crucișătorului Moskva? Explicațiile unui profesor de studii strategice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here