Rod Stewart, dezamăgit că Harry și Meghan nu petrec Crăciunul cu Regina

sursa: Wikimedia Commons

Ducii de Sussex, Harry și Meghan, l-au dezamăgit pe legendarul rocker Sir Rod Stewart prin decizia lor de a nu petrece Crăciunul cu Regina Elisabeta a II-a. Cântărețul a spus că cei doi ar trebui să profite cât încă mai au ocazia, având în vedere vârsta înaintată a suveranei. El s-a dat exemplu pe sine, ca tot timpul revenea acasă de Crăciun.

„Regina are 93 de ani. Eu zburam și în jurul lumii ca să fiu cu mama și cu tata de Crăciun deoarece știam că nu o să mai prindă multe. Am fost dezamăgit că Harry și Meghan au decis să nu petrece Crăciunul cu Regina” a spus Rod Steward, potrivit The Mirror.

Embed from Getty Images

„Dacă aș fi fost Harry, aș fi zic că o să mai am suficient timp în viitor să petrec Crăciunuri singur sau cu mama lui Meghan” a completat rockerul, ai cărui părinți au trăit mai bine de 90 de ani.

Jurnalistul Piers Morgan, prezentator al Good Morning Britain, a spus că decizia Ducilor de Sussex arată dispreț față de Regină.

Acesta va fi primul Crăciun al Prințului Harry și Ducesei Meghan cu fiul lor Archie, născut în mai. Cei doi vor merge în SUA, să celebreze cu Doria Ragland, mama lui Meghan.

Un purtător pe cuvânt al Palatului Buckingham a declarat, pentru Mirror, că decizia nu este fără precedent și să Regina a fost de acord. Este pentru prima oară când Prințul Harry nu face intenționat Crăciunul cu bunica lui. S-a mai întâmplat o singură dată, în 2012, dar atunci era detașat în Afganistan.

Regina Elisabeta a II-a va petrece Crăciunul, așa cum o face de decenii, la Sandringham, domeniul privat al suveranei din Norfolk. Mare parte din Familia Regală este așteptată să fie prezentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here