România TV, vendetă împotriva vloggerului Selly, pe care îl acuză de legături cu PSD. Burtieră: „Ce urme vrea să șteargă Selly”

Vloggerul Andrei Șelaru (19 ani), zis Selly, a ajuns în colimatorul postului România TV, după ce acesta a regizat un accident pentru a demonstra că postul patronat de fugarul Sebastin Ghiță este specializat în știri false.

În replică, România TV l-a acuzat pe vlogger că „a luat bani de la Viorica Dăncilă” și că a încălcat normele sanitare anti-coronavirus.

RTV a difuzat o adevărată avalanșă de burtiere despre „Suma primită de Selly de la Viorica Dancila” și „Banii ceruți și primiți de Selly de la PSD”. 

„Suma primită de la Viorica Dancilă”? Burtiera se referea la ajutorul de 100.000 de euro primit pentru finanțarea filmului 5Gang. Legat de PSD, reporterul România TV a spus, „pe surse”, că „agentul” lui Selly ar fi discutat cu PSD pentru promovare electorală în schimbul a 50.000 de euro.

Alte burtiere au fost cu „înregistrările scandaloase care îl demască pe Selly”.

„Deplasări ilegale” ale lui Selly, întrebări legate de consum de droguri de către vlogger, consumatori de droguri în anturajul lui, „urme” pe care să le șteargă sau despre cum a încălcat legea. Nu mai puțin de 14 burtiere despre Selly au curs timp de o ora pe post, scrie Pagină de Media.

La ora 22.18, a urmat și „dezvăluirea”, după ce moderatorul Ioan Corpos a făcut un promo și a citit dramatic, la ora 22.00, toate burtiere puse până atunci pe post.

Prezentată serios și grav de prezentatorul Ioan Corpos că o „anchetă”, făcută de „echipa de investigație”, „demascarea” era, de fapt, un montaj din vloguri făcute de Selly, vloguri din care România TV a tras concluziile.

Cât despre „acuzațiile grave de consum de droguri”: erau versuri din melodii ale rivalului Abi Talent, în care acestea făcea tot felul de aluzii. Asta a și dat România TV: bucăți din melodii, cu versuri că „pe la spate sunteți ultimii drogați”, „Eu nu bag boabe pe la Neversea, că toți vloggerii” și altele.

Burtierele care au rulat înainte de „anchetă”:

 • „Adevărul scandalos despre Selly”
 • „Cine este cu adevărat Selly, acuzații grave”
 • „Imagine explozice cu moralistul Selly”
 • „Cum a încălcat Selly Ordonanțele militare în pandemie”
 • „Filmări cu deplasările ilegale ale lui Selly”
 • „Întrebări incomode pentru Selly în direct”
 • „A consumat substanțe cu efect halucinogen?”
 • „Există consumatori de droguri în anturajul lui?”
 • „Este cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor?”
 • „Cum a încălcat ordonanță militară la frizerie”
 • „Cum a încălcat legea Selly după ora 22”
 • „Probele unei anchete jurnalistice despre Selly”
 • „Ultima oră: pe Selly l-a apucat frica”
 • „Ce urme vrea să șteargă Selly”

Selly a dat apoi explicații pentru Pagină de Media, refuzând să răspundă la email-urile transmise de România TV.

„În lunile martie și aprilie eu am luat foarte în serios toate prevederile legale legate de COVID-19, am stat complet închis în casă. Am încercat să găsesc modalități alternative de a-mi realiza activitatea online. Am făcut emisiuni cu invitați prin skype. Pe 1 mai, când am ieșit din casă pentru prima oară după două luni, a fost într-un cadru legal, cu declarație pe firmă, pentru a realiza un vlog.

Legat de substanțele halucinogene, doresc să spun că nu consum și nu am consumat niciodată substanțe cu efect halucinogen”, a declarat Selly.

El a precizat și de ce a refuzat să răspundă la întrebările postului România TV.

„Pentru că eu nu consider că România TV este un post de știri serios. Ei nu respectă nicio regulă deontologică. Fac rating cu dezinformări și manipulări și de aceea nu voi avea niciun fel de dialog cu ei. Nu consider că România TV face presă. Fac business pe prostirea oamenilor. Nu am cum să dau curs invitațiilor de la acest post. Au existat și în trecut, înainte de acest scandal. Dar nu vreau să îmi asociez imaginea cu acest post”, a declarat Selly.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here