Un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava, a primit cea mai mare sancțiune aplicată vreodată unui șofer din Romania, după ce polițiștii au identificat 16 nereguli în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

Tânărul a fost amendat în total cu 20.880 de lei și i s-a suspendat permisul până în 2024 pentru viteza excesivă, și neoprire la semnal și deplasare pe contrasens, potrivit unui mesaj transmis de Ministerul Afacerilor Interne pe Facebook.

„Permisul suspendat până în 2024…

Amenda de 20.880 lei…

Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a „beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava.

16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteza excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate. O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viață cuiva.”, se arată în mesajul transmis de MAI.

În final, autoritățile îi îndeamnă pe cetățeni să conducă prudent.

„Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol… atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic!”

Sursa: ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here