Şase complici ai liderului grupării Riviera Maya, condamnaţi la aproape 40 de ani de închisoare

Şase foşti complici ai interlopului Florian Tudor, zis „Rechinul”, considerat liderul reţelei Riviera Maya din Mexic care ar fi furat peste un miliard de dolari cu carduri clonate, au fost condamnaţi, vineri, de Tribunalul Bucureşti la un total de 39 de ani de închisoare cu executare.

Cei şase colaboratori ai liderului reţelei mafiote din Cancun, Florian Tudor, au fost judecaţi pentru constituirea unui grup infracţional organizat, tentativă de omor, şantaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, arată ziare.com. Dosarul instrumentat de DIICOT a fost judecat, atât în camera preliminară, cât si pe fond, în doar un an de zile. 

Cine sunt cei şase complici condamnaţi de Tribunalul Bucureşti

Poenaru Gabi Alin (42 ani) – 10 ani si 4 luni de închisoare

Ghita Razvan Alin (41 ani) – 9 ani si 4 luni de închisoare 

Minca Mihai Adrian (27 ani) – 9 ani si 4 luni de închisoare 

Ilinca Nicolae Adrian (40 ani) – 6 ani si 9 luni de închisoare 

Velcu Sorin (36 ani) – 3 ani si 4 luni de închisoare 

Miclescu Florin (32 ani) – 3 ani si 8 luni de închisoare

În cazul lui Tudor Florian, procurorii DIICOT au disjuns cauza şi continuă cercetările, după ce acesta nu a putut fi adus în România din Mexic pentru a fi audiat.

La începutul acestei luni, preşedintele Mexicului i-a facilitat interlopului român o întâlnire cu şefa Securităţii statului.

Cei şase bărbaţi condamnati în acest dosar sunt foşti parteneri ai lui Tudor Florian, care îl ajutau să obţină sumele uriaşe de bani din bancomatele pe care le deţinea în Mexic sau din activitatea de trafic de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here