VIDEO | Scandal în Parlament, cu înjurături şi ameninţări cu bătaia, între un parlamentar AUR şi liderul deputaţilor PSD

Un scandal cu injurii a avut loc, marţi, pe holurile Camerei Deputaţilor, între doi parlamentari de la AUR şi liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, care s-a lăsat cu înjurături şi cu ameninţarea cu bătaia, transmite News.ro.

Parlamentarii AUR au vrut să îi reproşeze lui Simonis faptul că propunerea legislativă „Legea suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”, iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen.

La ieşirea din sala de plen, deputatul AUR Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât.

”Băi nesimţitule, valutistule! ”, i-a spus el social-democratului. ”Mă-ta e valutistă, porc ce eşti”, a răspuns Simonis.

”Dispari de aici!”, a mai spus liderul deputaţilor PSD.

”Băi nesimţitule, valutistule!  Eu sunt cetăţean care îţi plăteşte ţie salariile, trădătorule! Trădătorilor!”, a strigat un reprezentantAUR pe hol, după Simonis.

Ulterior, parlamentarul AUR Dumitru Focşa a recunoscut că l-a ameninţat cu bătaia pe Alfred Simonis.

”Da, i-am spus că îl calc în picioare… Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zile”, a spus el.

Fratele lui Radu Mazăre, condamnat la trei ani de închisoare. Decizia este definitivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here