Sebastian Lăzăroiu: Dorneanu, omul lui Putin în România, tocmai a rescris Constituția României, fără referendum!

Fostul consilier prezidențial a scris pe pagina sa de Facebook câteva observații în legătură cu Valer Dorneanu, președintele Curții Constituționale a României (CCR), pe care îl numește ”omul Moscovei”:

„Iată că s-a ajuns și aici. După ce Dorneanu, omul Moscovei, a luat acum doi ani prerogativa președintelui de a cenzura decizia Ministrului Justiției în privința revocării șefilor de parchete, azi îl transformă pe președinte în notar.

1. Adică vin partidele cu un om, despre care SPUN ele că are majoritate, și președintele îl propune premier. Majoritățile nu se mai etalează în parlament, se scot pe gură la consultări.

2. O majoritate vine la președinte cu un mafiot, Al Capone, de pildă, și el e obligat să-l propună premier. Dacă știa Dragnea cât de slugarnic e omul Moscovei, era premier azi, nu la zdup.

3. Tocmai a fost rescrisă Constituția, fără referendum, fără nimic, de omul lui Putin în România.

4. Acestor mafioți cu studii juridice la seral le plătim pensie specială.

5. E nevoie de revizuirea Constituției, cu primul punct pe agendă: reforma CCR. Garanții că mafia nu mai poate numi oameni de paie membri ai CCR, unii manevrați de puteri străine.”

2 COMENTARII

  1. Borfasilor din ccr, justitie, si de prin intreg aparatul de stat, refuz categoric la pensii speciale si abonarea la banul public. Atata golanie in psd , pro Ro, alde si udmr, nu exista in nici o tara membra a U E.

  2. Singurii responsabili de situatia politico economica din aceasta tara esuata si transformata intr-un stat mafiot sunt cei din SRI/DIICOT/PARCHETE/DNA care datorita coruptiei,lasitatii,incompetentei crase si a caracterului de slugi au distrus aceasta tara facand cardasii cu toti hotii si criminalii fiind partasi la distrugerea acestei tari.
    Atat timp cat aceste institutii inutile si toxice pentru siguranta cetatenilor din aceasta tara nu vor fi dizolvate si re-cladite de la ZERO aceasta tara nu va avea nici un viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here