Șeful de cabinet al lui Buzatu, limbaj suburban la adresa ministrului Sănătății: „Tătarule, f***-** Crăciunul și Revelionul m*-**i”

Alexandru Barbu, consilier local PSD în Vaslui și șef de cabinet al șefului CJ, Dumitru Buzatu, a postat pe Facebook un mesaj într-un limbaj suburban la adresa ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

„Tătarule, f**i Crăciunul si Revelionul m*-**i, explică-ne și nouă (nu neapărat mie, cât amicului nedumerit de lângă mine, care a votat cu PNL-ul) de ce angajații Guvernului României sau ai structurilor deconcentrate merită să se vaccineze împotriva Covid-19 înaintea bunicilor și părinților lui?!? Și nu oricare angajați ai ministerelor, ci doar ăia agreați de conducerea PNL-istă! Ăia care vor apărea pe listele semnate de miniștrii PNL!”, a scris Barbu pe Facebook.

„De ce??? Pentru simplul fapt că, teoretic, bunicii și părinții nu votează cu voi, e un argument suficient de bun încât să fie lăsați să moară?!? De ce, Tătarule?!?Sper că îți închipui că, în urma acestor bătrâni care se vor duce, vor rămâne oameni care vor pune o recompensă pentru capul tău! Ne auzim mai acuși, că mă pregătesc să ies la geam să aplaud polițiștii care îmi cântă imnul!”, se mai arată în postarea social-democratului de la Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here