Serviciul de Securitate din Ucraina susţine că Rusia a cumpărat 45.000 de saci pentru cadavre

Serviciile secrete din Ucraina au declarat că Federaţia Rusă a cumpărat 45.000 de saci pentru cadavre. De asemenea, tensiunile din regiunea Donbas cresc într-un ritm accelerat, iar tot mai multe trupe au fost concentrate la graniţa de est din Ucraina şi Federaţia Rusă, scrie adevarul.ro.

Consiliul Naţional pentru Securitate şi Apărare a votat instituirea Stării de Urgenţă pe întreg teritoriul Ucrainei şi începerea recrutării rezerviştilor, din cauza situaţiei de la graniţa ruso-ucraineană, potrivit Digi24.  În anunţul său privind impunerea de sancţiuni, preşedintele american, Joe Biden, a anunţat că la graniţele Ucrainei sunt concentraţi nu mai puţin de 150.000 de militari ruşi şi că toate semnele arată că Federaţia Rusă se pregăteşte pentru o invazie pe scară largă.

„Vedem mişcări masive de trupe ale Federaţiei Ruse pe lungimea întregii linii de frontieră. Prezenţa militară rusă este în creştere, nu există semne privind retragerea forţelor militare, după aşa numitele exerciţii”, a declarat Roman Dudin, şeful Serviciului de Securitate din Harkov, conform presei de la Kiev.

De asemenea, acesta a mai declarat că Rusia a cumpărat 45.000 de saci pentru cadavre. „Cu toate acestea, eu cred că, în conformitate cu tradiţiile antice ruseşti, ei vor îngropa cadavrele chiar în mijlocul câmpului, sau în acele morminte fără nume”, a mai adăugat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here