Silvestru Şoşoacă, condamnat la plata unei amenzi penale pentru ultraj

Sursa: Inquam Photos Octav Ganea

Silvestru Şoşoacă a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel Bucureşti la plata unei amenzi penale de 18.000 lei pentru ultraj, după ce în decembrie 2021 a lovit un poliţist venit să aplaneze un conflict în timpul unui interviu acordat de Diana Şoşoacă unei echipe italiene de televiziune, notează Agerpres.ro.

Curtea de Apel Bucureşti a respins apelul procurorilor şi al lui Silvestru Şoşoacă, fiind menţinută pedeapsa aplicată de Judecătoria Sectorului 1 în aprilie 2023.

Prima instanţă a constatat că poliţistul nu s-a constituit parte vătămată în dosar.

În decembrie 2021, senatoarea Diana Şoşoacă a sunat la 112, în timpul unui interviu pe care îl acorda unei echipe italiene de televiziune, în urma unui conflict apărut pe fondul întrebărilor care i-au fost adresate.

O echipă de agenţi de la Secţia 4 s-a deplasat la faţa locului, însă soţul senatoarei l-a agresat pe unul dintre poliţişti.

„La data de 10.12.2021, în jurul orei 16,00, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de poliţie, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliţie, cauzându-i suferinţe fizice”, susţineau procurorii în actul de acuzare.

Între timp, soţii Şoşoacă se află în plin scandal intens mediatizat, iar Silvestru a depus în instanţă o cerere de divorţ.

BEC: 15 partide şi alianţe şi şapte independenţi s-au înscris la alegerile europarlamentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here