Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii „Dosar de politician” de la B1 Tv, ar vrea să vadă protestatari în Piața Victoriei care să ceară demisia Guvernului. ”Funky Hastag, Funky Calistru, hai în Piața Victoriei să cerem dreptate pentru morții de la Balș, omorâți în guvernarea Cîțu de un sistem sanitar criminal! Oare de ce nu mai ies #hastagii în Piață?!

Hai cu demisia la Sănătate!? Hai cu ‘au trebuit să moară oameni’, hai cu ‘mafia userista din sănătate’, care în loc să rezolve căldura în spitalele din București își pune oamenii în funcții! Câtă ipocrizie!

Ni se explica doct că asta e viața, în spitale se mai și moare! Evident, niciun șef nu vă plăti, Arafat rămâne, Voiculescu rămâne, #hastagii sunt puși pe făcut bani…

Apropo de bani, unde sunt ONG-urile alea bine finanțate și îngrășate de ambasade, de băieții din multinaționale, alea cu materiale promoționale profi și cu agenții de creație și branding în spate? Unde este #declicul, #vavedem, #rezist, unde este celebra Funky Citizens?

Aaaa, șșș, Funky Citizens este în patul lui Cîțu! Să nu deranjăm, noi suntem deontologi…”, a scris Silviu Mănăstire pe Facebook.

Mănăstire, proprietar al site-ului PS News, a beneficiat și el de sumele alocate anul trecut de fostul primar Gabriela Firea pentru promovarea companiilor municipale. Firea a cheltuit atunci pe televiziuni și site-uri peste un milion de euro pentru campania „București trainic”, însă nicio clădire din București nu a fost consolidată.

4 COMENTARII

  1. Il mai baga cineva in seama pe dobitocul asta de Manastire? Nu inteleg de ce il mai tin astia la B1 ca audientele lui sunt mai proaste decat ale TVR-ului…

  2. Nu fraților, asta e omul lui băsescu!!…este o scursura de-a lui udrea,turcescu ,andronic, …o jogodie plătită de pmp,psd,alde…ai sictir….

  3. Citind articolul și comentariile aferente,bag seama că pupincuriștii nemernicilor de la putere sunt cutremurați,indignați,oxidați,plini de rahați și în veci ultrarevoltați.
    A dat virusul zâzaniei în epicentrul neputinței criminale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here