Simona Halep: „A fost un meci foarte dur”. Cum se simte după ce a căzut pe teren

simona halep

Simona Halep a vorbit la interviul de la sfârșit de meci despre cât de dur a fost acest prim tur de la Australian Open. Halep a și căzut în primul set și s-a lovi puțin la încheietură, însă a spus că se simte bine. Oricum, a glumit ea, și în 2018 a jucat accidentată la acest turneu. A fost anul în care a jucat finala în Australia.

„A fost un meci foarte dur cu siguranță. Am jucat acum câteva luni împreună și sunt fericită că am trecut de acest meci. Ca de obicei mă simt foarte bine aici. În setul doi mi-am găsit ritmul mai bine și să o mișc pe teren, am fost mai puternică și m-am descurcat mai bine în setul doi. În 2018 în primul tur m-am accidentat și a fost ok. Mă doare un pic încheietura, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Vreau să mă recuperez. Este foarte bine că îl am pe Darren Cahill în echipă din nou. Am o echipă puternica care mă susține în fiecare secundă”, a spus Simona Halep la sfârșitul meciului cu Jennifer Brady.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, s-a calificat în turul al doilea al Australian Open, după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 7-6 (5), 6-1, pe americanca Jennifer Brady, locul 49 WTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here