Şoşoacă îl ameninţă pe Arafat cu convocarea la Comisia de Abuzuri: „Funcția îmi vine că o mănușă”

Foto: INQUAM/George Călin

După ce a fost numită preşedinta Comisie pentru Abuzuri din Senat, Diana Șoșoacă(senator AUR) a anunțat că îl va chema la audieri pe Raed Arafat, întrucât „este foarte grav ce s-a întâmplat anul ăsta”.

„Ce probleme aveți, îndreptați-le către Comisia de abuzuri. Trimiteți-le prin mail, prin scrisori. Am dreptul să fac anchete, avem dreptul să chemăm să punem întrebări persoanelor pe care noi le considerăm răspunzătoare sau ca factori de decizie. Așteptăm să punem întrebări domnului Raed Arafat, pentru că ceea ce s-a întâmplat anul ăsta este foarte grav”, a afirmat Şoşoacă, într-un live pe Facebook, făcut marţi seară şi citat de Aktual24. Sursa citată notează, în context, că Diana Şoşoacă l-a acuzat în repetate rânduri pe Raed Arafat de „abuzuri”,”încălcarea drepturilor omului”, instaurarea „dictaturii medicale” şi chiar că vrea să „distrugă creștinătatea”.

În live-ul făcut marţi seară, senatoarea AUR le-a transmis spectatorilor săi că în virtutea funcţii deţinute acum va avea o influență similară cu cea a Avocatului Poporului.

„Funcția îmi vine că o mănușă pentru toată lupta pe care am dus-o împotriva sistemului abuziv. (…) Va trebui să facem dreptate și pentru avocați, să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat până acum”, a mai declarat senatoarea AUR Diana Şoşoacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here