Soțul lui Nancy Pelosi, șefa Camerei Reprezentanților din SUA – arestat pentru conducere sub influența alcoolului

Paul Pelosi, soțul președintei Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, a fost arestat sâmbătă noaptea în Napa, California, pentru conducere sub influența alcoolului și pentru conducere cu alcoolemie mai mare de 0,08. Cauțiunea lui a fost stabilită la 5.000 de dolari. Nu este clar dacă Nancy Pelosi, în vârstă de 82 de ani, era alături de el în momentul arestării soțului ei. Ea a ținut duminică un discurs studenților absolvenți de la Universitatea Brown. Paul este un cunoscut om de afaceri care a câștigat milioane de dolari din acțiuni, scrie Daily Mail.

Paul Pelosi a fost arestat în Napa, fiind suspectat că ar fi condus sub influența alcoolului.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a fost sancționat pentru două capete de acuzare, în incidentul din Napa, California, cu puțin înainte de miezul nopții de sâmbătă spre duminică.

Sursa citată scrie că Paul Pelosi a fost arestat de membri ai Patrulei de Autostrăzi din California la ora 23:44. El a fost încarcerat la închisoarea din ținutul Napa, la ora 4.13, duminică dimineața.

Cele două acuzații contravenționale sunt conducerea sub influența alcoolului și conducerea cu o alcoolemie de 0,08 sau mai mare.

Potrivit sursei citate, Paul Pelosi ar fi fost eliberat după ce a plătit o cauțiune de 5.000 de dolari.

Nancy Pelosi nu a comentat încă despre arestarea soțului ei.

Ea nu a făcut nicio mențiune despre asta în timp ce ținea duminică un discurs de absolvire studenților care termină Universitatea Brown din Rhode Island.

Soții Pelosi dețin o podgorie în Napa, pe lângă o casă în San Francisco din apropiere.

Proprietatea întinsă este una dintre multele proprietăți pe care cuplul le deține.

Vecinii nu știau de arestarea lui Paul Pelosi.

Un proprietar de vie care locuiește în apropiere a declarat pentru DailyMail.com cum cuplul blochează adesea drumul cu convoiul lor de SUV-uri negre când vin în oraș, dar că nu au văzut nimic în acest weekend.

Unii au sugerat că Paul ar fi participat la festivalul Bottle Rocks la care Snoop Dogg a cântat în acest weekend.

Proprietarii podgoriilor învecinate au povestit în trecut cum cuplul Pelosi organizează petreceri generoase pentru directorii din Silicon Valley.

Paul Pelosi a strâns milioane prin investiții în companii tehnologice precum Alphabet, compania-mamă a Google și Disney.

Via cuplului nu este deschisă publicului, dar din ea au făcut vin pe care îl vând.

California Highway Patrol nu a emis nicio informație publică despre arestarea lui Pelosi.

Pelosi s-a confruntat anterior cu critici din cauza profiturilor soțului ei pe acțiunile tehnologice, într-un moment în care securitatea acestora era dezbătută de Parlament.

El a pariat milioane pe viitorul Alphabet și Apple.

Ambele expiră în iunie 2022. Arestarea lui Pelosi a fost raportată pentru prima dată de TMZ. 

Cuplul este căsătorit din 1963.

 

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here