Soțul Serenei Williams, enervat de o afirmație a lui Ion Țiriac: „Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”

Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat despre Serena Williams că ar trebui să se retragă din tenis, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine.

„La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ţiriac în emisiunea „Reţeaua de idoli”, de la TVR, potrivit digisport.ro.

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la afirmaţiile fostului tenismen, comentând o postare a unui articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ţiriac.

„Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”, a scris Ohanian. 

Ion Ţiriac, care deţine licenţa turneului de 1.000 de puncte de la Madrid, nu este la prima remarcă controversată despre Serena Williams. În aprilie 2018, el s-a plâns într-un interviu acordat Sport Bild că tenisul feminin duce lipsă de personalităţi importante. Întrebat despre Serena Williams, Ţiriac a răspuns: „Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here