Studentă din Braşov, dispărută încă din februarie la Sibiu, căutată de peste 350 de oameni în pădurea de la marginea oraşului

O tânără de 25 de ani din Braşov, studentă la Sibiu care nu a mai putut fi contactată de către familie încă din 8 februarie, este căutată, joi, de sute de oameni în Pădurea Dumbrava de la marginea oraşului, Căutările au fost extinse după ce anchetatorii au descoperit câteva lucruri ale fetei între copaci. La căutări sunt folosiţi câini de urmă şi drone, transmite News.ro.

”Astăzi, 2 martie, începând cu ora 10,00, poliţiştii sibieni au declanşat o amplă acţiune de căutare a unei tinere, MAURER ANGELIKA CLAUDIA, în varsta de 25 ani, studentă în municipiul Sibiu, a cărei dispariţie a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de către rude şi cei apropiaţi”, a transmis, joi, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că, în 25 februarie, în Pădurea Dumbrava, municipiul Sibiu, poliţiştii sibieni au găsit mai multe lucruri care îi aparţin tinerei, motiv pentru care s-a luat decizia extinderii căutărilor în zona împădurită de la marginea municipiului Sibiu.

”La acţiune participă 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Directia Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum şi peste 200 de voluntari din Asociaţia 4×4 Rescue, Asociaţia Crucea Roşie şi studenti ULBS”, a mai transmis sursa citată.

La acţiune participă câini de urmă, dar şi drone ale IGAV.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here