Takacs Gyorgy, tatăl copilului de 8 ani care a fost înjunghiat, a încercat să se sinucidă, înainte să fie prins de poliție

Takacs Gyorgy, bărbatul suspectat că și-ar fi ucis fiul, înjunghiindu-l în inimă, a fost prins astăzi de forțele de ordine, după o acțiune de amploare. Potrivit ziarulclujean.ro,  individul se afla în localitatea Filea de Jos, încercând să se ascundă.

Polițiștii, jandarmii și alte forțe au pornit în căutarea suspectului inclusiv cu drone și un elicopter, reușind să îl rețină în urmă cu câteva zeci de minute. În momentul în care a fost încolțit, individul ar fi încercat să își taie venele, dar a fost salvat la timp și transportat la spital.

Reamintim faptul că un băiat de 8 ani, din Cluj-Napoca, care a fost dat dispărut de acasă pe data de 25 iulie şi era căutat de Poliţie, a fost găsit mort într-un sat din zona oraşului Turda. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că băieţelul a fost înjunghiat şi se afla în maşina tatălui său cu care plecase acasă.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind vorba despre o suspiciune de omor. Tatăl este căutat de anchetatori. IPJ Cluj a anunţat în 25 iulie că un copil în vârstă de 8 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat de acasă cu tatăl său şi nu s-a mai întors. Poliţia fusese sesizată de mama copilului. De asemenea, din data de 25 iulie tatăl copilului nu mai poate fi contactat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here