Teodorovici, „vizită” la DNA. Susține că a ascultat înregistrări telefonice dintr-un dosar clasat

Inquam Photos /George Calin

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor, s-a prezentat joi dimineață la sediul DNA, unde susține că a ascultat înregistrări telefonice făcute ca urmare a unui dosar din 2013 care a fost clasat de procurori.

„A fost un dosar de prin 2013 asupra căruia am primit o informare de clasare și am făcut o solicitare să văd ce a fost în dosar. Nu știu care e speța exact, ce am căutat și eu pe net. Nu am fost audiat. Am primit notificare că s-a clasat, fără să știu exact despre ce e vorba, cine a fost în dosar”, a precizat Teodorovici, în fața sediului DNA.

Fostul șef de la Finanțe a adăugat că a venit la DNA să asculte „acele înregistrări telefonice din acea perioadă, doar selectiv, două – trei”.

„Am zis că nu e nevoie să mă ascult pe mine. Mi-am adus aminte de unele discuții pe care le-am avut cu diverși politicieni la acea vreme, în funcții foarte înalte din toate partidele politice. Mi-a trezit un gust amar”, a subliniat Eugen Teodorovici.

„Discuția respectivă a fost înregistrată ca urmare a acelei spețe din 2013. Nu are nicio legătură cu zona politică. Am vrut să văd dacă se acceptă o astfel de cerere, pentru că am mai făcut o cerere într-un alt dosar închis acum un an”, a conchis Teodorovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here