The Times: Infantino a cerut să apară pe ecrane cel puţin o dată în timpul fiecărui meci de la CM la care a fost prezent

Sursa: www.fifa.com

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a cerut să apară pe ecrane cel puţin o dată în timpul fiecărui meci de la Cupa Mondială la care a fost prezent în tribună, susţine The Times, potrivit News.ro.

Reprezentanţii însărcinaţi cu transmiterea live a meciurilor de la CM, imagini folosite de toate televiziunile care au cumpărat drepturile TV, au primit prima e-mail instrucţiuni cu privire la Infantino.

Conform instrucţiunilor, Infantino trebuia să apară pe ecrane cel puţin o dată în timpul fiecărui meci la care a fost prezent. Oficialul FIFA a fost prezent la toate partidele. Nu trebuia să apară nicio imagine cu preşedintele FIFA vorbind la telefon. De asemenea, dacă Infantino stătea alături de un şeic, cei doi nu erau filmaţi şi de la genunchi în jos, din motive legate de sensibilităţile culturale.

A existat cel puţin o abatere de la reguli, notează The Times, precizând că Infantino a apărut pe ecrane în timp ce vorbea la telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here