Tatăl lui Meghan, Thomas Markle, a declarat marţi că nu crede că familia regală britanică este rasistă şi speră că o presupusă remarcă făcută de un membru al casei regale despre culoarea închisă a pielii fiului ducesei de Sussex a fost mai degrabă „o întrebare prostească”, informează Reuters, citată de Agerpres.

Meghan a declarat într-un interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey că fiului ei, Archie, în prezent în vârstă de un an, i-a fost negat titlul de prinţ întrucât existau anumite îngrijorări în familia regală legate de „cât de închisă ar putea să fie pielea lui după ce se va naşte”.

Am un mare respect pentru membrii familiei regale şi nu cred deloc că familia regală britanică este rasistă. Nu cred că britanicii sunt rasişti, cred că cei din Los Angeles sunt rasişti, California este rasistă, dar nu cred că britanicii sunt rasişti„, a declarat Thomas Markle pentru postul ITV.

Lucrul acela despre ce culoare va avea bebeluşul sau cât de închisă va fi pielea lui…. bănuiesc şi sper că era doar o întrebare prostească rostită de cineva. Ar putea fi vorba despre cineva care a pus o întrebare prostească mai degrabă, decât despre un rasist absolut”, a adăugat tatăl ducesei de Sussex.

Toată această chestiune despre culoare şi despre cât de închisă va fi pielea bebeluşului reprezintă o prostie”, a mai spus el. Totodată, Thomas Markle consideră că acel comentariu ar trebui să fie investigat.

Thomas şi fiica lui au o relaţie destul de rece după ce fosta actriţă americană s-a căsătorit cu prinţul Harry în 2018. Thomas Markle, fost director de lumini care a lucrat pentru mai multe seriale TV americane, a renunţat să mai vină la nunta fiicei sale, întrucât a fost operat pe inimă cu câteva zile înainte de ceremonie.

El a mai spus că fiica lui l-a dezamăgit atunci când era bolnav.

Simt şi că ea m-a dezamăgit. Eram pe un pat de spital când am vorbit ultima oară împreună şi de atunci nu am primit veşti de la ea – nu i-a păsat dacă muream„, a mai spus Thomas Markle.

Întrebat ce părere are despre interviul pe care Meghan şi Harry l-au acordat jurnalistei Oprah Winfrey, Thomas Markle a spus că ducii de Sussex „au exagerat prea mult” şi că ar fi trebuit să mai aştepte înainte de a acorda astfel de interviuri, întrucât soţul reginei Elisabeta a II-a, prinţul Philip, este spitalizat în această perioadă.

Ar fi trebuit să mai aştepte, ţinând cont de vârsta reginei şi de vârsta prinţului Philip„, a precizat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here