Tinerii au stat la coadă ca să intre în cluburile din Mamaia unde rezervarea unei mese costa chiar și 5.000 de euro

Zeci de mii de turiști, în special tineri, s-au grăbit, în acest weekend, să dea startul sezonului estival pe litoral, chiar dacă, spre deosebire de sudul țării, unde temperaturile au urcat până la 30 de grade Celsius, la malul mării au fost mult mai scăzute.

Cele câteva cluburi din Mamaia care și-au deschis porțile i-au făcut pe tinerii dornici de petrecere să uite de frigul de afară.

În nordul stațiunii, trei dintre cele mai cunoscute cluburi și-au deschis terasele, iar una dintre condiții era ca turiștii să rămână la mese, însă mulți dintre ei nu au rezistat tentației, s-au ridicat în picioare și au început să danseze.

În Mamaia, cluburile care nu pot funcționa pe timp de noapte au organizat petreceri de zi, pe terase, și n-au dus lipsă de clienți. Pentru rezervarea unei mese de șase persoane unii au plătit și 5.000 de euro.

Cei care au crezut că vor găsi sâmbătă o masă liberă s-au înșelat și au rămas pe dinafară.

În jurul prânzului, la intrarea în unul dintre cluburi clienții stăteau la rând, nerăbdători să intre și să se distreze, mulți dintre ei fără mască de protecție.

Parcările din Mamaia au început să se anime de la o oră la alta: din mașini scumpe de sute de mii de euro au coborât pe rând tineri dornici de atmosfera din club și domnișoare în ținute care să atragă atenția.

Departe de restricții, câteva sute de tineri s-au îmbarcat la bordul unui iaht și au petrecut ziua în larg.

O ieșire de câteva ore în larg pe acest iaht costă până la 350 de lei, iar clienții au inclus în preț după caz prânzul sau cina. Nu sunt incluse în schimb băuturile consumate la bord, potrivit știrileprotv.

Pentru alte sute de turiști aflați în Mamaia o plimbare pe plajă a fost suficientă pentru o zi perfectă.

Deși turiștii care au ajuns pe litoral au avut posibilitatea de a se vaccina fără programare la Pavilionul Expozițional, în primele opt ore numai 36 de persoane s-au imunizat. Centrul creat special pentru turiști este deschis până luni seara.

Potrivit autorităților, în Mamaia și în Năvodari se află în aceste zile 25.000 de turiști.

2 COMENTARII

  1. Democratie gresit inteleasa si haotic aplicata. Clubul cu preturi exorbitante de 5000 € numai pentru rezervare, trebuie ca apartine desceleratului de mazare… Sunt copii in aceasta minunata tara care nu s-ar mai duce flamanzi la culcare daca ar beneficia de astfel de sume de bani. Rusine!

    • Adevarat ,libertatea prost inteleasa si datorita mediului in care s-au obisnuit sa-si petreaca timpul,cu spiritul de turma ,de gasca,in care liderul impune comportamentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here