Transmisia meciului România – Ucraina, întreruptă în Ucraina

Transmisia meciului pierdut de Ucraina cu 0-3 în faţa României, la Euro 2024, a fost întreruptă în Ucraina la scurt timp după începerea reprizei secunde. Unii fani ucraineni denunţă un atac cibernetic al Rusiei.

Deşi au avut 72% posesie, ucrainenii au fost pedepsiţi de realismul colegilor lui Nicolae Stanciu, care a fost votat omul meciului, notează RMC Sport.

A fost un scenariu dur, pe care fanii din Ucraina nu au putut să-l urmărească aşa cum trebuie. Potrivit unor relatări din diferite părţi ale ţării, pentru agenţia spaniolă EFE, transmisia meciului a fost întreruptă la scurt timp după începerea reprizei secunde. Mulţi fani au indicat un atac cibernetic rusesc ca motiv al întreruperii.

Această ipoteză este împărtăşită de compania privată de electricitate DTEK, ale cărei centrale electrice au fost ţinta mai multor atacuri ruseşti. Compania ucraineană şi-a exprimat solidaritatea cu Megogo, serviciul de televiziune digitală cu plată care transmite pe plan local meciurile Euro 2024. „Ştiu cum te simţi, fratele meu”, se menţionează pe contul de X al DTEK. De la începutul invaziei ruseşti, în februarie 2022, serviciile digitale ucrainene au suferit numeroase atacuri şi întreruperi.

VIDEO | România, victorie zdrobitoare în startul la Euro 2024: 3-0 cu naționala Ucrainei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here