Tribunalul Bucureşti a admis cererea de revizuire a lui Bogdan Olteanu, condamnat la cinci ani de închisoare, în dosarul numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Administraţiei Deltei Dunării

Tribunalul Bucureşti a admis cererea de revizuire a fostului lider liberal Bogdan Olteanu, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor şi fost viceguvernator al Băncii Naţionale a României, care a fost condamnat în 2020 la cinci ani de închisoare în dosarul numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Administraţiei Deltei Dunării, informează News.ro.

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, să admită cererea de revizuire formulată de Bogdan Olteanu.
Astfel, instanţa a decis încetarea procesului penal referitor la Bogdan Olteanu pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, fapta din perioada iulie – noiembrie 2018.
Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare.
Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, pe data de 29 octombrie 2020, în dosarul numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Administraţiei Deltei Dunării.
În luna august a acestui an el a fost eliberat din închisoare în urma unei decizii definitive a Curţii de Apel Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here