Uite casa, nu e casa! Dăncilă nu mai cheamă jurnaliștii la vila ei de la munte din rațiuni de securitate

Viorica Dancila
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Viorica Dăncilă i-a invitat, joi, pe ziariști să vină să-i vadă vila de la Predeal, motivând că dorește să „elimine orice suspiciune”, în condițiile în care s-a discutat intens în mediul online mai ales în legătură cu mărimea acestei case. Invitația a venit după apariția unei filmări cu pretinsul imobil al fostului premier.

Numai că, la câteva ore, staff-ul de campanie al Vioricăi Dăncilă a revenit asupra invitației și a precizat că ziariștii vor primi în zilele următoare doar niște fotografii care să arate că imobilul este nefinalizat, a scris Digi24.

Viorica Dăncilă a spus, în timpul conferinței de presă susținută cu ocazia lansării programului prezidențial, că locuința nu este terminată, dar că fiul ei o să-i conducă pe jurnaliști acolo să vadă cu ochii lor.

Într-un comunicat ulterior, PSD susține că în conferința de presă Viorica Dăncilă îl invitase, de fapt, doar pe ziaristul care îi pusese întrebarea legată de casă, dar ulterior „numeroși jurnaliști și-au exprimat dorința de a merge la adresa respectivă pentru a realiza reportaje din interiorul locuinței”. Pentru că asta ar crea „inconveniente de securitate pe viitor” și „disconfort familiei”, dar și pentru că Viorica Dăncilă nu vrea să-i discrimineze pe jurnaliști, PSD cere presei să dea dovadă de înțelegere și să-i respecte dreptul la intimitate. Promite, în schimb, că va da publicității în zilele următoare fotografii cu imobilul care să arate că acesta nu este finalizat, a mai notat Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here