Un angajat al Ambasadei Rusiei la Bucureşti a semnalat dispariţia unei sume de bani din seiful Reprezentanţei Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse

Cateva persoane protesteaza fata de donatia facuta de Rusia pentru Cumintenia Pamantului, in fata ambasadei Rusiei de la Bucuresti, miercuri 27 septembrie 2016. Inquam Photos / Adriana Neagoe

Poliţa şi Parchetul au declanşat o anchetă după ce un angajat al Ambasadei Rusiei la Bucureşti a semnalat dispariţia unei sume de bani din seiful Reprezentanţei Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse pentru activitatea comemorativă de cinstire a eroilor în România, anunță News.ro.

Conform Poliţiei Capitalei, la data de 27 decembrie, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată direct, de către un bărbat, angajat al unei reprezentanţe străine, cu privire la faptul că din seiful instituţiei a dispărut o sumă de bani.
A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi se administrează probe în cauză.
Cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunea de furt calificat.

Surse apropiate anchetei au afirmat că este vorba despre Reprezentanţa Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse pentru activitatea comemorativă de cinstire a eroilor în România.
G4media relatează că nu au fost găsite urme de forţare a uşii, mai ales că accesul în instituţie se face doar pe baza unei cartele speciale.

De asemenea, în urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că un alt angajat a intrat în birou în intervalul în care au dispărut banii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here