Un bărbat a murit într-un accident la un concurs de rafting pe Jiu

O persoană a murit după ce o barcă în care se aflau opt oameni s-a răsturnat în timpul unui concurs de rafting, sâmbătă, pe râul Jiu. În total, în accident au fost implicate trei bărci în care se aflau 21 de oameni, au transmis autoritățile.

La faţa locului intervin SMURD, SAJ, Detaşamentul Petroşani, Salvamont şi echipajul de scafandrii al ISU HD şi ISU GJ. Unul dintre ocupanţi a fost declarat decedat, un barbat 35 de ani, iar o altă persoană, o femeie 33 de ani a fost transportată la spital în stare hipotermică. Alte 19 persoane sunt în evaluare medicală, a anunţat ISU Gorj.

În accident au fost implicate trei bărci în care se aflau 21 de persoane. Una dintre bărci s-a răsturnat din cauza curenţilor foarte puternici. O persoană a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind resuscitată de către echipajele SMURD şi SAJ. O altă victimă a fost transportată de către echipajul SAJ la spitalul din Petroşani, aflandu-se in stare de  hipotermie, iar restul de 19 persoane sunt evaluate medical. Incidentul s-a petrecut la aproximativ 13 km de Petroşani”, arată ISU Hunedoara, sâmbătă, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here