Un bărbat celebru pe TikTok pentru clipuri cu manele s-a filmat în timp ce conduce o mașină de poliție. Polițiștii l-au dus la audieri

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov anunţă că la nivelul instituţiei se fac verificări, după ce pe Tik Tok au apărut imagini cu o autospecială a Poliţiei la volanul căreia se află un şofer care nu este poliţist. Primele verificări arată că maşina din imagini este utilizată de poliţia staţiunii Predeal, iar bărbatul care conduce maşina poliţiei este celebru pe Tik Tok pentru filme în care ascultă manele sau numără sute de lei. Sâmbătă după-amiază, bărbatul a fost identificat şi dus la audieri, anunță News.ro.

Bărbatul care a apărut într-un filmuleţ postat pe Tik Tok la volanul unei autospeciale aflate În dotarea Poliţiei oraşului Predeal a fost identificat şi dus la sediul Poliţiei, unde este audiat, sâmbătă după amiază.
Conform oficialilor Poliţiei judeţene Braşov, este vorba despre un tânăr, în vârstă de 19 ani din judeţul Ilfov. Cercetările în acest caz sunt în desfăşurare.
În imaginile postate pe Tik Tok se vede cum bărbatul, care are numeroase postări pe reţeaua socială, în care ascultă manele, se află la volanul unei maşini de poliţie, şi, uitându-se în camera de filmat spune:„Băi băieţi, daţi şi voi muzica aia mai încet şi vă rog io frumos, să nu mai fie nevoie să mai bin a doua oarp aici”. Cel care filmează răspunde: „Bine şefu, scuze de deranj!”.
Acelaşi bărbat mai apare pe Tik Tok în filme în care numără zeci de bancnote de 500 de lei, sau în care ascultă manele.
Clipul a fost şters de pe contul bărbatului.
„Urmare a apariţiei în mediul online a unor imagini în care apare un bărbat la volanul unei autospeciale de poliţie, aceasta neavând calitatea de poliţist, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov s-a stabilit faptul că autospeciala de poliţie aparţine Poliţiei Staţiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seara de 19.01.2022. Urmare a celor constatate, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii şi clarificării stării de fapt”, informează, sâmbătă, IPJ Braşov
Oficialii instituţiei menţionează că la finalizarea acestor verificări, vor fi dispuse măsuri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here