Un fost consilier al lui Ludovic Orban, în perioada în care preşedintele PNL era ministru al Transporturilor, în 2007, a achitat o notă de plată demnă de un oligarh rus la petrecerea pe care a dat-o weekend-ul trecut, într-un club din Mamaia. Aproape 150.000 de lei, echivalentul a 30.000 de euro a plătit la finalul distracţiei controversatul Mişu Popescu, care trăiește în prezent la Miami.

148.840,5 lei a fost nota de plată la finalul petrecerii de sâmbătă noaptea dată de “actorul şi politicianul” Mişu Popescu în clubul Nuba din Mamaia, arată stirileprotv.ro

Şampania a fost adusă cu alai şi artificii pentru Mişu Popescu şi prietenii săi, iar aroganţa a costat la final 30.000 de euro. “Pricopsitu,” care este și unul dintre protagoniștii filmului “Miami Bici” a fost însoţit de iubita sa, Eliana, iar după petrecere a plecat direct la aeroport, cu destinaţia Miami.

CINE ESTE MIŞU POPESCU

Numele real al lui Mişu Popescu (foto), cunoscut și ca “Mişu Pricopsitu,” este Mihai Gabriel Popescu, fost consilier al lui Ludovic Orban în perioada în care preşedintele PNL era ministru al Transporturilor, în 2007. În aceeaşi perioadă, Popescu a fost numit administrator la Compania Naţională de Drumuri.
Ulterior, Mişu Popescu a plecat în SUA, unde a pus bazele unei filiale a PNL. El s-a făcut remarcat, însă, mai mult prin postările sale pe rețelele sociale în care se laudă cu stilul de viață extravagant.  În vila sa din Miami a fost filmată parțial celebra comedie ”Miami Bici”, în care a jucat şi Mişu Popescu, în rolul băiatului rău, numit, cum altfel, Mişu.
Fratele lui “Mișu Pricopsitu” nu este nimeni altul decât Dan Cristian Popescu, fost deputat și viceprimar al sectorului 2 al Capitalei, din partea PNL. Pentru că nu a fost nominalizat drept candidat la funcția de primar al sectorului 2, în 2020, din partea alianței PNL – USR Plus, Popescu a demisionat din PNL și a candidat din partea PSD, fiind învins, însă, de Radu Mihaiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here