Un georgian beat a intrat ilegal din Ucraina în România

Sursa: Pexels

Un cetăţean georgian în vârstă de 35 de ani a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Dărăbani, judeţul Iaşi, după ce a trecut graniţa din Ucraina în România. La cercetări, el a declarat că locuieşte cu familia în Ucraina şi că, beat fiind, a trecut graniţa, transmite News.ro.

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Darabani – I.T.P.F. Iaşi au observat, vineri, cu ajutorul sistemului de de termoviziune, o persoană care a trecut frontiera din Ucraina în România, astfel că au reţinut-o şi au dus-o la sediul instituţiei.

După verificări, s-a stabilit că este vorba de un cetăţean georgian, în vârstă de 35 de ani, aflat în stare de ebrietate, care are interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

La cercetări, cetăţeanul georgian a declarat că pe fondul stării de ebrietate a trecut ilegal frontiera de stat în România, el locuind în Ucraina împreună cu familia.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări în acest caz pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoana urmând a fi predată autorităţilor ucrainene, în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here