Un liberal care a sforăit la masa unor interlopi lansează şarje antisemite contra lui Dominic Fritz, îi face papagali pe alegătorii USR şi trădători pe Iohannis şi Orban

Sursa: Pressalert

Fost senator PRM, în prezent membru PNL şi director la Pieţe SA, în Primăria Timişoara, Ioan Nasleu s-a lansat într-un discurs antisemit şi împănat cu jigniri la adresa algătorilor USR, a preşedintelui şi premierului şi a comunităţii LGBT.

Ieşirea lui Nasleu a avut loc în contextul validării mandatului de primar obţinut de Dominic Samuel Fritz. Acesta din urmă l-a învins în alegerile locale de la Timişoara pe fostul edil, Nicolae Robu. Iar Ioan Nasleu, pe lângă numirea la Pieţe SA în vremea lui Robu, i-a fost acestuia şi consilier.

Afirmaţiile lui Ioan Nasleu:

  • „Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut. Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis, Orban etc, ca și acum. (…) Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89…
  • De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției…  Unde sunteți colegii mei, să apărăm Constituția. Unde sunt Bănățenii demni?  Au ajuns să ne conducă homosexualii? Va place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…
  • ”(Susţinătorii lui Dominic Fritz) Niște papagali frustrați, iubitori de LGBT (…)  izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali în fapt, ascunși după tastatură.  Încă o dată zic, nu sunteți născuți sa conduceți. Geppetto sunt serviciile, Pinochio e Fritz și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali, negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarece putere, tot papagali frustrați rămâneți”.

În februarie 2020, Pressalert titra astfel: „Omul lui Robu, bătaie de joc pentru interlopi. Ioan Nasleu, dormind pe o terasă, pe post de trofeu și filmat când sforăia”.

Iar în februarie 2019, după ce Nasleu a făcut scandal într-un club de fiţe, Nicolae Robu, pe atunci primarul Timişoarei, i-a luat apărarea, afirmând cu cinism: „Poate într-o mică măsură îmi afectează imaginea publică, dar îmi asum. Încă am de unde să pierd”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here