Un motociclist al Brigăzii Rutiere a Capitalei, aflat în timpul liber, a decedat după impactul cu o maşină, joi, pe bulevardul Libertăţii din Bucureşti, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

„În jurul orei 18,56, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bulevardul Libertăţii. Conducătorul unui autovehicul care circula pe bulevardul Libertăţii dinspre bulevardul Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist”, arată sursa citată.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului. Echipele de intervenţie ajunse la faţa locului au încercat să îl resusciteze, însă motociclistul a murit.

Se efectuează cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Traficul în zona producerii accidentului este restricţionat pe parcursul efectuării cercetării.

Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR Decus, Bogdan Bănică, a anunțat că în accidentul produs în fața Palatului Parlamentuluia murit un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere.

Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus. La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru”, scrie Bogdan Bănică.

Surse: Agerpres, Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here