Un tânăr a ucis două femei, în Marea Britanie, după ce a încheiat „un pact cu diavolul” ca să câștige la loterie

Un adolescent britanic care a fost găsit vinovat de uciderea a două surori a susținut că a comis crima ca parte a unui pact pe care l-ar fi încheiat cu forțele demonice, potrivit căruia ar fi trebuit să ucidă cel puțin șase femei o dată la șase luni, pentru a putea câștiga la loterie.

„Sunt total convins, la fel ca și echipa mea, că ar fi continuat să comită mai multe crime”, a declarat inspectorul șef Simon Harding, cel care a condus ancheta.

Cazul este greu de înțeles pentru orice persoană normală. Este aproape ca într-un film”, a mai spus ofițerul.

La un moment dat au rămas singure în parc. Și-au făcut 150 de fotografii, a spus Harding, iar ultima dintre ele le arăta privind în lateral, iar poliția crede că atunci Hussein venea spre ele.

A înjunghiat-o de opt ori pe una dintre ele și de 28 de ori pe cealaltă. După crime, Hussein a târât cadavrele în pădure, unde au fost găsite a doua zi de către iubitul uneia dintre femei.

Hussein a fost arestat patru săptămâni mai târziu. Polițiștii cred că o rană adâncă suferită la mână în timpul crimelor l-a împiedicat să mai comită și altele.

Danyal Hussein a comis crimele pentru a-și îndeplini partea sa din „pactul” cu un demon, pe care l-a semnat cu propriul sânge, promițând că va „efectua minimum șase sacrificii la fiecare șase luni, atâta timp cât sunt liber și capabil din punct de vedere fizic”, le-au precizat anchetatorii reporterilor.
Hussein a scris că speră că recompensa sa va fi „câștigarea Jackpot-ului Mega Millions”, iar poliția a găsit trei bilete de loterie pe care le cumpărase imediat după crime.

1 COMENTARIU

  1. Cetatean britanic de origine araba,caci femeile pentru ei sunt obiecte de distractie ,proprietate personala, fara sa conteze sufletul,nu au nicio valoare in ochii lor,simple masini de facut copii..acelasi obicei de sclavie ca in evul mediu,caci religia lor asa le impune sa traiasca!.Se gasesc oriunde ,pentru barbatii arabi e o nimica toata sa gasesti altele,vor multe, ca religia a educat aceste popoare astfel!Profetul lor e un exemplu de violator in serie!!!Mai mult nu mai e de adaugat,asta spune tot despre modelul comportamental pe care-l urmeaza!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here