Unul dintre cele mai celebre cupluri din lumea fotbalului divorțează

Unul dintre cele mai admirate cupluri din lume se destramă. Presa din Spania anunță că fostul portar al echipei Real Madrid Iker Casillas și vedeta tv Sara Carbonero au decis să divorțeze după o căsnicie de cinci ani.

Iker Casillas (39 de ani) și Sara Carbonero (37 de ani), care formau unul dintre cele mai celebre cupluri din lumea sportului, se despart, anunță jurnaliștii de la Lecturas.com, care scriu că cei doi chiar locuiesc în case diferite de câteva luni.

Conform jurnaliștilor spanioli, relația celor doi s-a deteriorat de mai mult timp, dar au rămas prieteni. Mai mult, Iker Casillas a fost alături de Sara la începutul lunii februarie, când s-a operat din nou de cancer.

Sara, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste tv din Spania, și Iker Casillas sunt împreună din 2009, dar s-au căsătorit în 2016. În ianuarie 2014, Sara l-a născut pe Martin, iar în 2015 a anunțat că este în așteptarea celui de-al doilea băiețel al cuplului care a venit pe lume în iunie 2016.

Casillas și Sara Carbonero au oferit un moment fabulos, în 2010, când Casillas a devenit campion mondial cu națională Spaniei, în Africa de Sud. El a sărutat-o în direct pe iubita lui, pe atunci, reporter la o televiziune iberică.

Cei doi au trecut prin momente dificile în ultimii ani. În 2019, Sara a fost diagnosticată cu cancer ovarian, fiind operată cu succes, iar tot în 2019, când se afla sub contract cu Porto, Casillas a suferit un infarct miocardic.

Iker Casillas (39 de ani) a decis să renunțe la fotbal pe 4 august 2020, după ce jucase pentru Porto cinci sezoane. Goalkeeperul a început fotbalul la juniorii lui Real Madrid și a adunat cele mai multe prezențe în tricoul grupării de pe Santiago Bernabeu, adică 725.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here