Vacanța se apropie de final. Aglomeraţie pe DN 1 în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Foto: Nabeel Syed/Unsplash

Traficul pe DN1, pe ruta Ploieşti – Braşov, este intens joi, în zonele Comarnic, centura oraşului Sinaia, Buşteni, circulându-se în coloană.

”Valorile de trafic au început să crească pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe raza localităţii Comarnic, judeţul Prahova, unde se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Braşov, între kilometrii 101 – 107, precum şi în zona centurii Sinaia, pe tronsonul kilometric 123 + 500 de metri – 125 + 800 de metri, şi, de asemenea, în acelaşi sens de deplasare, între kilometrii 128 şi 131, pe raza staţiunii Buşteni”,anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Se circulă în condiţii de aglomeraţie şi pe tronsonul kilometric 92+600 de metri – 95+600 de metri, pe sensul către Braşov al DN 1, pe raza localităţii Cornu.  

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, semnalizând totodată această intenţie. De asemenea, se recomandă folosirea rutelor alternative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here