Vedeta din Game Of Thrones are coronavirus: Putem lupta, putem evita o criză în spitale

Foto: Twitter

Vedeta din ”Game Of Thrones” Kristofer Hivju a anunţat că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în urma efectuării testului, informează, marţi, Press Association, preluată de Agerpres.

Actorul norvegian, cunoscut în special pentru interpretarea personajului Tormund Giantsbane din epopeea fantastică produsă de HBO, a anunţat pe contul său de Instagram că el şi familia se autoizolează. Vedeta a precizat că doar el prezintă „simptome uşoare de răceală”.

Kristofer Hivju, în vârsta de 41 de ani, şi-a îndemnat fanii să fie „extrem de atenţi” pentru a preveni răspândirea COVID-19, care a produs haos în industria divertismentului.

„Împreună putem lupta cu acest virus şi putem evita o criză în spitalele noastre”, a spus Hivju.

Actorul irlandez Liam Cunningham, o altă vedetă din „Game Of Thrones”, a comentat pe contul său de Instagram: „Fă-te bine repede, prietene!”

Hivju nu este singurul actor care a dezvăluit că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au anunţat că au fost depistaţi cu noul coronavirus, săptămâna trecuta, în timp ce actorul Idris Elba a anunţat luni că a contractat acest virus. Hanks şi Wilson au fost externaţi, în timp ce Elba şi-a asigurat fanii că se simte bine, notează Press Association, preluată de Agerpres. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here