Veniturile Twitter, în decembrie, cu 40% mai mici decât cu an înainte

Sursa: Pixabay

Twitter a înregistrat o scădere de aproximativ 40% atât a veniturilor, cât şi a câştigurilor ajustate, pentru luna decembrie, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unor persoane familiarizate cu aceste date, citate de Wall Street Journal, preluate de News.ro.

Mai mulţi agenţi de publicitate importanţi şi-au redus cheltuielile pe platforma de socializare după ce Elon Musk a preluat conducerea companiei pe 27 octombrie, ceea ce a dus la o scădere cu 71% a cheltuielilor publicitare pe Twitter în luna decembrie, potrivit datelor companiei de cercetare în publicitate Standard Media.

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii a Reuters.

Musk, care a avertizat în noiembrie cu privire la posibilitatea ca Twitter să intre în faliment, a declarat în decembrie că aceasta este pe cale să ajungă ”aproape pragul de rentabilitate a fluxului de numerar” în 2023.

Twitter a făcut prima sa plată de dobânzi în ianuarie, pentru un împrumut acordat de bănci pentru a ajuta la finanţarea achiziţiei de către miliardarul Musk a companiei de social media, anul trecut.

VIDEO | „Am mers pe la toate morgile”. Mii de soldați ruși au dispărut în Ucraina. Familiile caută morții, Armata ignoră, Guvernul nu plătește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here