Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta, a susţinut, într-o conferință de presă a Partidului Ecologist Român, că virusul SARS-COV-2 a fost sintetizat în laborator și este extrem de periculos. Stanoevici candidează din partea PER Mureş pentru Camera Deputaţilor.

Acest virus a fost creat în laborator, nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situaţii, există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutaţii. Ne aflăm deja la a noua mutaţie a acestui virus. (…) Evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutaţii. (…) Va trebui să ne obişnuim să trăim cu acest virus„, a afirmat Stanoevici.

Potrivit acestuia, „dacă a face alegeri devine un pericol pentru sănătatea populaţiei, este evident că nu trebuie făcute alegeri”. El a mai spus că „ne aflăm în paradoxul unui Parlament în care nu ştim cine are puterea şi cine face parte din opoziţie, pentru că, de fapt, nu există opoziţie, ci o înţelegere între cei care decid soarta românilor„. „Şi această înţelegere este, din păcate, împotriva românilor. Gestionarea acestei crize sanitare a fost făcută absolut într-un mod catastrofal„, a adăugat Stanoevici.

Este, din păcate, împotriva românilor. Gestionarea acestei crize sanitare a fost făcută absolut într-un mod catastrofal”, a adăugat Stanoevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here