VIDEO | Adrian Solomon, scandalagiul din șaormerie: Văd că e un linșaj mediatic. N-am înțeles de ce un vânzător la șaormerie este prelungirea forței coercitive a statului

Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PSD Adrian Solomon susține că este victima unui „linșaj de presă”. El consideră în continuare că este nevinovat, deși imaginile cu scandalul pe care l-a provocat în saormeria din București sunt mai mult decât grăitoare. Într-o declarație pe care a oferit-o publicației ”Bârladul meu” în urma scandalului de la shaormeria din București, deputatul PSD Adrian Solomon a dat explicații amănunțite despre acuzațiile de discriminare rasială.

Așa cum despre amendă am aflat din presă, tot din presă a aflat și despre autosesizarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării cum că l-aș fi discriminat pe cetățeanul turc de la fast food, numindu-l <Măi, Mustafa>. Eu nu văd unde este discriminarea având în vedere că așa îl cheamă pe omul acela. Pe ecusonul pe care îl avea în piept scria <Mustafa>. Dacă ăsta este numele lui, eu cum trebuia să îi spun? Trebuia să mă adresez cu <Măi, Vasile>?

Bun, poate nu este cea mai bună formulă de politețe pe care o puteam folosi, poate că este o formulă de adresare mai puțin elegantă. Dar acest lucru nu ține de discriminare”, a spus deputatul Solomon.

 Întrebat dacă are vreun regret, Solomon a declarat:

”Dacă am un regret în urma episodului respectiv, acela este că nu mi-am pus masca la intrare, astfel încât să nu dau posibilitatea unor interpretări de acestea exagerate. În primul rând n-am înțeles de ce un vânzător la șaormerie este prelungirea forței coercitive a statului”.

Adrian Solomon a sustinut, în urma scandalului, că „totul este un abuz al unor politisti mult prea putin scoliti”. „Nu am fost amendati. Am fost doar legitimati. Totul e un abuz”, a sustinut deputatul PSD.

Însă acolo este o problemă. Conform legii, restaurantele sunt închise. Fast-food-urile servesc la geam. Acea platformă funcționa ca o terasă semiacoperită, căci dacă era complet închisă nu aș fi putut să intru, nu? Iar la terasă nu e obligatoriu să porți mască.

Sunt mai multe lucruri de lămurit, dar asta o voi face după ce voi vedea procesul-verbal, pe care nu l-am primit nici la ora asta”, a explicat Solomon.

El a adăugat că scandalul este unul întreținut de presa aservită Guvernului.

”Până una-alta, acesta este un linșaj mediatic ce pare să aibă la bază cele 140 de milioane de euro cu care Guvernul Orban a cumpărat presa. Dacă pentru a fi înjurați adversarii politici s-au dat acei bani, atunci e păcat că nu au fost cheltuiți pentru lucruri folositoare oamenilor”.


1 COMENTARIU

  1. Ia mai du-te dracului interlopule.tu te uiți în oglindă să vezi cum arăți??..că un porc..că un căcat de om… normal ai găsit casă la tătuca Nistorescu..!!ai sictir..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here