VIDEO | Alexandru Cumpănașu, plângere penală pe numele Oanei Stancu: O femeie mai frustrată și mai pusă pe interese nu ai văzut de când ești

Alexandru Cumpănașu Foto : Inquam Photos George Călin

Alexandru Cumpănașu a lansat un atac extrem de violent la adresa Antena 3 și a Oanei Stancu după ce a fost acuzat într-o emisiune că „flirtează cu minore”. „Eu o cunosc pe Oana Stancu de foarte mult timp, este o frustrată, are niste frustrări uriașe, e frustrată de când lucra cu Ciutacu. O femeie mai frustrată și mai pusă pe interese nu ai văzut de când ești”, a acuzat Cumpănașu.


Cumpănașu a reacționat astfel după ce Oana Stancu și Sorin Roșca Stănescu au spus că „trebuie să mă duc eu la psihiatru”. „Auzi, cică am dansat lasciv cu eleve”, s-a plâns Cumpănașu.

„Îi dau pe toți în judecată pe cei care se aflau în studio și vor avea plângere penală”, a mai anunțat Cumpănașu.

„Niste nesimțiți, niste ordinari cred că pot să își bată jos de mine și de familia mea în lipsa mea. Deci, la Antena 3, o gașcă de șmecheri fac o emisiune în care, ce să vezi? În frunte cu doamna Oana Stancu… Supărarea ei vine din faptul că i-am făcut plângere penală la Parchet, îmi pare rău că o anunț acum. DIICOT trebuie să ancheteze ce s-a întâmplat în seara alegerilor. Mai țineți minte în seara alegerilor când deșteapta asta de Stancu a făcut ea emisiune, ‘o avem pe Luiza!’.

Am făcut plângere penală la Parchet în care am spus că eu vreau să se cerceteze. Această individă care are interese foarte clare cu soțul domniei sale, în seara respectivă pentru a o favoriza pe doamna Dăncilă, pe proasta țării, proasta satului, că nu poți să o numești altfel, aia e proastă de moare, a făcut o emisiune în care a spus că ‘am găsit-o pe fata de care zice Cumpănașu, nu e aia’.

Pentru a o favoriza pe Dăncilă, pentru că soțul dânsei este deputat PSD. Cât dracu de obiectivă să fii ca jurnalistă dacă soțul tău este deputat PSD? PSD a băgat grămadă de bani la unii dintre realizatorii de la Antena 3. Oana Stancu a participat la un grup de criminalitate organizată, a încercat să influențeze alegerile.

(…) Aceasta individă, îmi pare rău, nu pot să o numesc femeie, chiar nu pot. Când mă uit nu pot să o numesc femeie nici dacă mă tai. (…) Eu o cunosc pe Oana Stancu de foarte mult timp, este o frustrată, are niste frustrări uriașe, e frustrată de când lucra cu Ciutacu. O femei mai frustrată și mai pusă pe intrerse nu ai văzut de când ești”, a spus Cumpănașu într-o înregistrare video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here