VIDEO Ambasadorul american Adrian Zuckerman, mesaj pentru ”eroii crizei coronavirusului”

Inquam Photos / Octav Ganea

Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, a transmis un mesaj emoţionant pentru „eroii crizei coronavirusului”. 

Dragi prieteni, în aceste momente de criză vreau să-mi exprim recunoştiinţa profundă pentru sacrificiile eroice ale personalului de intervenţie de urgenţă, ale profesioniştilor din domeniul medical, ale miilor de voluntari, ale angajaţilor instituţiilor de aplicare a legii şi ale personalului militar, ale furnizorilor de bunuri şi servicii esenţiale, ale personalului reţelelor de distribuţie şi ale şoferilor care efectuează livrări”, a spus ambasadorul, citat de Mediafax.

Angajamentul dumneavoastră ferm faţă de siguranţa noastră şi eforturile de a ne oferi bunuri esenţiale, precum alimentele şi medicamentele, în timpul acestei pandemii sunt o sursă de inspiraţiei pentru noi toţi. Împreună ne exprimăm respectul pentru dumneavoastră, aceia care puneţi nevoile celorlalţi mai presus decât pripriile nevoi.

Vă mulţumim, Dumnezeu să ne binecuvânteze„, a mai spus Adrain Zuckerman.

Eroii de azi ai

🇺🇸♥️🇷🇴 Ambasadorul Adrian Zuckerman își exprimă aprecierea și recunoștința pentru eroii de azi ai României: „În ciuda riscurilor, răspundeți direct la aceste provocări pentru a ne ajuta pe toți, atât români, cât și oaspeți străini”, le-a mulțumit ambasadorul Zuckerman.

Publicată de U.S. Embassy Bucharest pe Luni, 6 aprilie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here