VIDEO | Armin Laschet, pretendent la succesiunea lui Merkel, şi-a cerut iertare

Sursa: Facebook

Armin Laschet, premier al landului Renania de Nord-Westfalia şi candidat al partidului de guvernământ CDU la alegerile generale din septembrie, şi-a cerut iertare după ce a fost văzut râzând pe fundal în timpul unei declaraţii a preşedintelui Frank-Walter Steinmeier cu privire la inundaţiile devastatoare din ultima perioadă, informează AP, preluată de News.ro.

“Soarta celor afectaţi, despre care am auzit în multe discuţii, este importantă pentru noi. Astfel, regret cu atât mai mult impresia care s-a creat dintr-o situaţie de conversaţie. A fost ceva nepotrivit şi îmi pare rău”, a notat Laschet pe Twitter.

Sâmbătă, Laschet a vizitat împreună cu Steinmeier oraşul Erfstadt, unde eforturile salvatorilor sunt dramatice.

 În timp ce preşedintele dădea o declaraţie, Laschet era la câţiva paşi în spatele acestuia alături de alte persoane. El a fost surprins de camerele de televiziune vorbind cu oamenii de alături şi râzând copios.

 

Lars Klingbeil, secretar general al Social Democraţilor, a declarat pentru Bild am Sonntag că Laschet a avut un comportament “revoltător şi lipsit de decenţă”.

Replica lui Boloş pentru Ghinea, pe tema PNRR

1 COMENTARIU

  1. Poate da poate nu – dar nu ar fi exclus ca dupa aparitia acestei imagini , ce anuleaza practic participarea ca si cistigator , a persoanei Laschet -doamna cancelar Merkel sa ceara un nou mandat cetatenilor Germaniei . Alegerile sunt curind si nu exclud posibilitatea ca si Joe Biden sa ii fi cerut doamnei Markel a nu renunta .
    Dealtfel Germania nu pare a avea acum o alta personalitate politica de forta doamnei Merkel .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here