VIDEO | Bătaie în Parlamentul Iordaniei

Sursa: captură video

Mai mulţi deputaţi au făcut schimb de pumni într-o ceartă în Parlamentul Iordaniei, marţi, în urma escaladării unei dispute verbale, după ce preşedintele adunării i-a cerut unui deputat să plece, au spus martorii, transmite Reuters, preluat de News.ro.

Imagini transmise în direct de mass-media de stat au arătat cum mai mulţi parlamentari se loveau unul pe altul, un deputat căzând la pământ, în timp ce alţii strigau în scene haotice care au durat câteva minute.

Nimeni nu a fost rănit în schimbul de lovituri care a început din cauza refuzului unui membru de a-şi cere scuze pentru remarci nejustificate, în timpul unei sesiuni de dezbatere a amendamentelor propuse pentru modificarea Constituţiei.

„A existat un schimb de strigăte, care s-a transformat într-o luptă cu pumnii, în care au fost implicaţi mai mulţi deputaţi. Comportamentul este inacceptabil pentru poporul nostru şi dăunează reputaţiei ţării noastre”, a declarat Khalil Atiyeh, un membru al Parlamentului care a participat la şedinţă.

Iran – conflictele din interior. Atuurile liniei dure și ce oferă perspectiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here