VIDEO | Ciolacu: Sunt convins că energia zecilor de mii de fani de la Munchen le va da tricolorilor puterea să lupte pentru victorie

Sursa: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de încurajare echipei naţionale de fotbal a României, exprimându-şi convingerea că energia zecilor de mii de fani, veniţi la Munchen pentru meciul de luni pe care naţionala tricoloră îl va susţine în cadrul Campionatului European de Fotbal în compania naţionalei Ucrainei, le va da fotbaliştilor noştri puterea să lupte pentru victoria aşteptată de o ţară întreagă, relatează Agerpres.ro.

Premierul se află în aceste zile în Germania, pentru a asista la primul meci al echipei naţionale de fotbal la EURO 2024.

„M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal. Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naţionalei, veniţi la Munchen pentru meciul de azi, le va da fotbaliştilor noştri puterea să lupte pentru victoria aşteptată de o ţară întreagă! Avem suporteri minunaţi care vor face o galerie senzaţională echipei noastre şi sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România!”, a scris Marcel Ciolacu, luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Euro 2024: Naţionala României a ajuns la stadionul din Munchen pentru meciul cu Ucraina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here