VIDEO | Scandal între extremiști. Şoşoacă, alungată de pe scenă, la mitingul AUR / Simion: Diversionistă PSD. Șoșoacă: Un trădător

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă s-a urcat pe o scena improvizată, duminică, în Piaţa Victoriei, la mitingul organizat de AUR, însă protestatarii i-au cerut să coboare şi i-au reproşat că a vorbit urât despre ei. Aceasta a fost dată jos de pe scenă şi a început să strige după jandarmi să o apere, potrivit unor imagini postate de Buletin de Bucureşti pe Facebook, informează News.ro.

”Fără unitate nu o să răzbească nimeni, asta vă asigur. Fără unitate nu va cădea niciun Guvern. Fără unitate, nu va cădea niciun preşedinte. Fără unitate nu vor fi alegeri anticipate”, a spus Şoşoacă la o portavoce.

Ea l-a invitat pe liderul AUR, George Simion, să vină pe scenă.

Mai mulţi protestatari au început să o critice pe senatoare. ”Ai vorbit urât de noi toată ziua, nu ţi-ar fi ruşine. Ne-ai făcut în toate felurile. Dă-te jos de pe scenă”, a strigat un bărbat din mulţime.

Diana Şoşoacă a început să strige după jandarmi: ”Ajutor, ajutor, ajutor! Luiz Lazarus a fost lovit, o doamnă a fost lovită de domnul Andruşceac. Avem nevoie de jandarmi!”.

Ea a continuat. ”Fără violenţă! Fără violenţă”.

„E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine! Rușine! Dacă ai curaj vino aici la scena că nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”, i-a transmis Diana Șoșoacă fostului său șef de partid. Cei adunați în Piață au început să huiduie și să strige ca cei doi lideri ai extremei drepte să nu se certe, scrie Digi24.

viewscntLiderul AUR, George Simion, a acuzat o diversiune, prin discursul susţinut de Diana Şoşoacă în mijlocul protestului. De altfel, aceasta a fost întreruptă în discursul pe care îl ţinea pe scena improvizată şi a început să strige să vină jandarmii să o apere.

”Lumea a venit la protest împotriva Guvernului, nu ca să asculte discursuri”, a spus George Simion. Protestatarii care îl însoţesc strigă: ”George e cu noi!” şi ”George, preşedinte!”. El a acuzat o diversiune organizată de PSD, prin senatoarea Diana Şoşoacă.
”95% dintre oamenii pe Victoriei sunt cu noi. Renunţaţi la scenă, nu e timpul pentru discursuri. E foarte urâtă diversiunea asta a PSD-ului”, a mai spus Simion. El a mai afirmat că AUR este peste PSD în sondaje şi de aceea s-a organizat ”diversiunea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here