VIDEO | Două autoutilitare au căzut pe rând într-o fântână publică din Satu Mare

O autospecială de pompieri a căzut, sâmbătă, 22 ianuarie, într-o fântână arteziană din centrul municipiului Satu Mare, fiind necesară intervenţia unei macarale pentru a pune maşina de pompieri pe şosea. Maşina, echipată cu modul de descarcerare, a ajuns în fântâna arteziană în timp ce intervenea în sprijinul echipajului unei autospeciale a MAI, care a rămas blocată în aceeaşi zonă.

Un incident regretabil s-a petrecut astăzi pe platoul Pieţei 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Două autoutilitare aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, un microbus al Direcţiei Generale de Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei implicat în operaţiunea de mutare a sistemelor informatice ale Instituţiei Prefectului şi o autoutilitară de descarcerare aparţinând ISU Satu Mare au intrat pe suprafaţa noii fântâni arteziene de pe platou, aceasta cedând”, informează Prefectura Satu Mare, potrivit presasm.ro.

Prima autoutilitară implicată în incident a fost un Mercedes Vito care se afla în zonă pentru transportul de echipament informatic la un nou sediu al Prefecturii. Platforma fântânii arteziene a cedat, iar autovehiculul a rămas blocat. Acela a fost momentul în care a fost chemată autospeciala ISU, care a reuşit scoaterea autoutilitarei MAI, dar care a căzut, la rându-i, în fântână.

Autospeciala a fost scoasă cu ajutorul unei macarale.

Autorităţile din judeţ menţionează că ambele echipaje se aflau în misiune, iar toate pagubele produse vor fi acoperite şi refacerea zonei afectate se va realiza în cel mai scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here