VIDEO | Familia lui Nelson Mandela îi acuză pe prinţul Harry şi pe Meghan Markle că se folosesc de numele liderului sud-african pentru a câştiga bani

Ndileka Mandela, una dintre nepoatele liderului sud-african Nelson Mandela, s-a arătat enervată în publicaţia The Australian, de faptul că prinţul Harry şi soţia sa se folosesc, în documentarul lor Netflix „Live to Lead”, de numele bunicului ei, relatează News.ro.

„A fost inspirat de Nelson Mandela”, care a spus că „ceea ce contează în viaţă nu este simplul fapt de a fi trăit, ci diferenţa pe care ai făcut-o în viaţa altora”, spune prinţul Harry pe un ton serios, în trailerul documentarului.

„Nu cred că el şi Meghan l-au întâlnit vreodată pe bunicul meu, poate când Harry era tânăr la Palatul Buckingham, dar ei folosesc citatele lui din documentar pentru a atrage oamenii şi a câştiga milioane fără ca familia Mandela să beneficieze de asta”, subliniază Ndileka Mandela.

De asemenea, este supărată că cei doi îşi compară propriile bătălii pentru a părăsi familia regală, cu cea a lui Nelson Mandela.

„Nu există comparaţie posibilă”, a afirmat nepoata lui Mandela. „Ştiu că Fundaţia Nelson Mandela a susţinut iniţiativa, dar oamenii au furat citatele bunicului de ani de zile şi i-au folosit moştenirea pentru că ştiu că numele lui vinde – Harry şi Meghan nu sunt diferiţi de ei”.

Dacă ea susţine că „a făcut pace cu oamenii care folosesc numele bunicului (ei)”, consideră însă că „este întotdeauna profund supărător de fiecare dată când se întâmplă”.

Acest serial documentar în şapte părţi face parte din contractul ducilor de Sussex cu Netflix, de 100 de milioane de dolari. Acolo sunt citate şi alte personalităţi precum judecătorul Curţii Supreme Americane, Ruth Bader Ginsburg, sau Greta Thunberg. Dar şi prim-ministrul Noii Zeelande Jacinda Ardern.

Cuplul a produs şi un documentar despre Jocurile Invictus. Iar Netflix a lansat la începutul lunii decembrie serialul documentar „Harry & Meghan”, pe care cuplul nu l-a produs, dar în care îşi spune povestea, de la întâlnirea lor până la plecarea în California. Un documentar care a stârnit reacţii puternice în Regatul Unit şi, mai ales, a avut ca efect să întărească simpatia publicului pentru William şi Kate.

Documentar Netflix | Harry şi Meghan atacă familia regală

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here