VIDEO | Femeie de 90 de ani, salvată ca prin minune de reacția unui șofer de TIR

Sursa: Captură video

Poliţiştii din Galaţi au făcut publică o filmare spectaculoasă în care şoferul unui TIR reuşeşte să evite în ultimul moment un pieton, o femeie de 90 de ani, care efectiv sare în faţa autovehiculului, transmite News.ro.

Şoferul TIR-ului reuşeşte să o evite pe bătrână, care scapă nevătămată, dar maşina intră într-un gard, pe care îl distruge.

Conform IPJ Galaţi, totul s-a întâmplat miercuri, în orei 10.30, pe D.N. 2B, în localitatea Movileni.
Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din judeţul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor şi semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galaţi către comuna Şendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcţia de deplasare şi oprindu-se în gardul unui imobil.
După incident, pietonul şi-a continuat drumul, fiind identificat ulterior cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.
Este vorba despre o femeie de 90 de ani, care a fost amendată cu 435 de lei pentru traversare neregulamentară.
”Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, au identificat pietonul în cauză, o femeie, de 90 de ani, aceasta fiind sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară”, transmite IPJ Galaţi.
Şpferul maşinii a fost testat alcoolscop, rezultând că nu se afla sub influenţa alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here