Liderul AUR, deputatul George Simion, a declarat marți, într-un live filmat pe o terasă a Camerei Deputaților, că „sistemul” a încercat să-i „cumpere” pe cei din partid. El promite că o să facă periodic dezvăluiri din „cuibul de viespi numit Parlament”. Simion a mai declarat și că se încearcă „asasinarea mediatică” a partidului prin asocierea sa cu mișcarea anti-vaccin-COVID.

Sistemul acum ne dă tarcoale și caută să ne cumpere. Pe mine nu încearcă să mă cumpere, dar au avut unele tentative cu unii colegi de-ai mei pe care i-au văzut mai slabi de îngeri”, a declarat George Simion. „Atrag atenția că au venit mulți cu oferte la noi, să ne dea anumite beneficii”, a mai spus liderul AUR.

Unii și alții caută să ne asasineze mediatic asociind AUR cu mișcarea anti-vaccin. Nimic mai greșit. Dar nu ne dezicem și nu renunțăm la poziția AUR dinainte de alegeri de a ne opune obligativității vaccinării. Pe lângă obligativitatea vaccinării ne opunem și condiționării actului medical, de acces în anumite instituții, de angajare în anumite locuri, de libertatea de călătorie. Trebuie să treacă câteva luni să vedem efectele acestui vaccin”, a declarat George Simion.
O să demasc fiecare manevră care se face de aici, din cuibul de viespi numit Parlament”, a adăugat George Simion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here