„Fantastica” scoatere pe tuşă: Johnny Depp, concediat din „Fantastic Beasts”

Actorul american Johnny Depp a anunţat vineri că se retrage din franciza ”Fantastic Beasts” după ce a pierdut procesul de defăimare intentat tabloidului britanic ”The Sun”, care a scris despre vedetă că şi-a bătut fosta soţie, informează Reuters, transmite Agerpres.

Într-o postare pe Instagram, Depp a declarat că studioul de film Warner Bros i-a cerut să renunţe la rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald.
 


„Respect şi am fost de acord cu acea cerere”, a precizat cunoscutul actor.

Johnny Depp, în vârstă de 57 de ani, devenit celebru graţie unor roluri interpretate într-o serie de filme de mare succes, precum „Edward Scissorhands” („Edward Mâini-de-foarfece”) şi cele din franciza „Pirates of the Caribbean” („Piraţii din Caraibe”), dăduse în judecată News Group Newspapers, editorul tabloidului The Sun, şi pe unul dintre jurnaliştii acestuia, Dan Wootton, pentru un articol din 2018 în care se afirma că actorul a fost violent cu cea de-a doua soţie a lui, actriţa Amber Heard, în vârstă de 34 de ani.
 


Tabloidul criticase totodată distribuirea starului hollywoodian în franciza cinematografică „Fantastic Beasts”.

Luni, Depp a pierdut procesul intentat tabloidului după ce un judecător de la Curtea Supremă din Londra a decis că acuzaţiile publicate de acesta erau „substanţial adevărate”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here